Produkter og tjenester

bild_produkter_tjanster.jpg

Vårt mål er å tilby våre kunder gode løsninger ut i fra kundens bedrift.

Vi har løsninger for alle typer reiser og møte/konferanser tjenester, både for indiviuelle forretningsreiser og gruppe og konferanse tjenester.

Mange av våre produkter er i dag webbasert for å gi sanntid på geografisk, kulturell eller organisatorisk spredning. Vår filosofi bygger på at produktene skal være enkle, brukbare, fleksible og driftsikre.

Gjennom vår reiseportal finner du all reiserelatert informasjon på samme sted. Med få klikk kan du enkelt og effektivt finne informasjon og bestille din reise koblet opp mot vårt selvbookingssystem Travel Online når som helst på døgnet. Med våre mobile tjenester får du reiseplanen direkte til din mobil og du blir oppdatert underveis ved for eksempel forsinkelser og terminalbytter.

Etter din reise oppdateres vårt statistikksystem, som gir bedriften full kontroll på alle reisekostnader, uansett om reisen er bestilt Online eller ved personlig service. Som reisende skal du føle deg trygg under hele reisen, om det skulle inntreffe uforutsette hendelser som for eksempel aske, snøkaos etc. Vi kan enkelt søke og ta frem informasjon gjennom vårt kvalitetsikrede system for sikkerhetsrapportering om hvor den reisende befinner seg og raskt kunne informere den reisende eller bedriften og derfra håndtere saken om det behøves.

For å kunne støtte bedriftene i miljøarbeide tilbyr vi også miljørapporter, samt muligheten for å kompensere kulldioksidutslipp for bedriftens tjenestereiser i løpet av året.

Har din bedrift behov for gode løsninger for å effektivisere den interne reiseprosessen eller kanskje hjelp til enkelte oppdrag kan våre konsulenter hjelpe dere med dette gjennom vårt Travel Management arbeid.