Ledige stillinger

bild_lediga_tjanster.jpgHer finner du oversikt over ledige stillinger hos Ticket Biz. Om du er interessert i å arbeide hos oss, men ikke finner noen ledig stilling, kan du sende inn et interesseskjema der du oppgir informasjon om deg selv og innenfor hvilket område du ønsker å arbeide.

Ledige  stillinger  i Norge »
Ledige stillinger  i Sverige »

Bedriften:
Ticket Biz eies av BCD Travel. Ticket Biz inntekter i Norden er på ca. NOK 1,4 mdr på årsbasis og selskapet har ca. 160 ansatte. Ticket’s varemerke deles med Ticket Feriereiser, som har Braganza AB som eier.
Ticket Biz er representert i Norge, Sverige, Finland og Danmark, med hovedkontor i Stockholm.
BCD Travel er en av verdens tre største forretningsreisebyråer og er til stede i 110 land med mer en 11 000 kreative og erfarne ansatte.

Bedriftskultur
Alt Ticket Biz foretar seg skal gjenspeile kundefokus. Vi skal alltid arbeide mot vår visjon, om å være det smarte valget ved kjøp av reise og reiserelaterte tjenester. Vi har sterke felles verdier som beskriver vår bedriftskultur når vi opptrer internt og eksternt. Våre verdier baseres på disse stikkordene; ”Holding, Glede, Engasjement, Respekt og Ansvar”. Vårt bedriftskultur utmerkes først og fremst ved at vi tror på et godt lederskap gjennom å få andre til å vokse. Ticket Biz satser kontinuerlig på utdanning og kompetanseutvikling av alle medarbeidere.

Hva skjer med din søknad?
Når du har sendt din søknad blir det gjort en vurdering ut i fra de krav som er satt for den aktuelle stillingen. De mest kvalifiserte blir innkalt til et førstegangs intervju. På intervjuet informeres det mer om stillingen og om Ticket Biz, og søkeren får mulighet til å presentere seg selv. Etter gjennomførte førstegangs intervjuer vurderes alle søkere og et antall blir innkalt til andregangs intervju. Alle søkere som ikke går videre får beskjed når rekrutteringsprosessen er avsluttet. Om du ikke blir tilbudt stillingen sparer vi på din søknad, men du må søke på nytt om du ser en ny utlyst stilling som er av interesse.

Om du har sendt inn en interessesøknad (det vil si; ikke søkt på bestemt stilling) sparer vi din søknad i seks måneder. Om en passende stilling blir ledig, kontakter vi deg.