Forretningsreiser

bild_affarsresa.jpgVi hjelper deg med kostnadseffektive løsninger for den totale reisehåndteringen!

Vi vet at reisevirksomhet er viktig for at din bedrift skal nå sine mål og fortsette å utvikles. Reisene og reiseadministrasjonen står ofte for en stor del av bedriftens kostnader. Derfor er det viktig å finne så gode og effektive løsninger som mulig for hele reiseprosessen.

I  kontakt med oss vil dere bli møtt av deres team, vi har høy kunnskap om din bedrift og om de reisendes behov. Våre medarbeidere har lang erfaring og er eksperter på å finne best mulig pris for hver enkelt reise i henhold til deres reisepolicy. Vi gir din bedrift den beste prisgarantien.

Ved ukompliserte og regelmessige reiser kan dere enkelt bestille på egenhånd via vårt selvbookingssystem, Travel Online, men den personlige servicen finnes alltid der når dere trenger den.

Vi tilbyr bransjens beste tilgjenglighet med en gjennomsnittlig svartid på under 10 sekunder. I tillegg tilbyr vi 24 timers service alle dager med nordisk personale. Våre mobiltelefontjenester gir deg også en smidigere kontroll på din reiseplan og eventuelle forandringer under din reise.